Рецепт „Копчені раки“

|

Такий рецепт приготування копчених раків – досить простий і під силу кожному. Але зате результат вас точно приємно здивує – виходять смачними і незвичайно соковитими! Спробуйте обов’язково!

Опис приготування:

Розповім, як зробити копчених раків – на природі виходить смачно і ароматно! раніше я раків тільки варила, але після того, як спробувала їх замаринувати і закоптити, зрозуміла, наскільки ж вони можуть вийти ніжними – всілякі делікатеси на кшталт креветок, як то кажуть, “відпочивають” !

  • Раки – 1 кілограм
  • Пиво – 1.5 L
  • Кріп насіння – 2 Ст. Ложки
  • Кріп гілки – 1 пучок
  • Сіль – 1 Ст. Ложка
копчені раки - фото крок 1
1. Робимо розсіл – сіль розводимо в пиві, додамо насіння і гілки кропу. Топимо в ньому раків, і залишити на добу.
копчені раки - фото крок 2
2. Викладаємо раків на решітку мангала, і копти, як звикли. Якщо ж не вмієте – просто можна”подкоптіть” їх на вугіллі.
копчені раки - фото крок 3
3. Посипаємо зеленню і подаємо. Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *