Такий рецепт приготування копчених раків – досить простий і під силу кожному. Але зате результат вас точно приємно здивує – виходять смачними і незвичайно соковитими! Спробуйте обов’язково!
Опис приготування:
Розповім, як зробити копчених раків – на природі виходить смачно і ароматно! раніше я раків тільки варила, але після того, як спробувала їх замаринувати і закоптити, зрозуміла, наскільки ж вони можуть вийти ніжними – всілякі делікатеси на кшталт креветок, як то кажуть, “відпочивають” !
- Раки – 1 кілограм
- Пиво – 1.5 L
- Кріп насіння – 2 Ст. Ложки
- Кріп гілки – 1 пучок
- Сіль – 1 Ст. Ложка

1. Робимо розсіл – сіль розводимо в пиві, додамо насіння і гілки кропу. Топимо в ньому раків, і залишити на добу.

2. Викладаємо раків на решітку мангала, і копти, як звикли. Якщо ж не вмієте – просто можна”подкоптіть” їх на вугіллі.

3. Посипаємо зеленню і подаємо. Смачного!
Залишити відповідь